Основи ексфоліації: IRENE BUKUR ділиться правилами грамотного пілінгу

Основи ексфоліації: IRENE BUKUR ділиться правилами грамотного пілінгу

Eксфоліація - головне правило красивої, здорової і молодої шкіри. Проблеми в дусі "чому не вбирається крем", "чому тональний засіб підкреслює лущення", "чому забиваються пори" і тому подібні часто вирішуються досить швидко - достатньо знайти якісний і ефективний відлущуючий засіб.
Ороговілі клітини верхнього шару епідермісу стають причиною появи комедонів, тьмяного кольору обличчя і підкреслюють зморшки, тому ексфоліація необхідна в будь-якому віці незалежно від типу шкіри, стверджують фахівці україно-швейцарського бренду "живої" косметики Irene Bukur.Існує два види відлущування – фізичне і хімічне. У першому випадку в якості ексфоліантів використовують дрібні скрабуючі частинки або мікрогранули. Сюди можна віднести всі скраби. Хімічні ексфоліанти - це кислоти та ензими, які буквально «розчиняють» мертвий шар епідермісу, звільняючи шлях новим клітинам.

Вибір засобу для відшелушення - індивідуальний. Наприклад, чутливій шкірі для домашнього використання найбільше показані ензимні або кислотні пілінги з низьким відсотком активної речовини і високим pH. Для жирної - сильніші кислоти і частіше застосування. Так чи інакше, оптимальну схему догляду найкраще підкаже косметолог в залежності від потреб шкіри.

Irene Bukur представляє в своїй лінійці по догляду для шкіри засоби обох класів - як фізичні, так і хімічні ексфоліанти. Це ексфоліант-крем "Чиста шкіра" і маска-інтенсив "Ензимна".


Ексфоліант-крем "Чиста шкіра" абсорбує надлишки жиру на поверхні шкіри і вичищає закупорені пори, не порушуючи при цьому рівень зволоженості. Ефективно і м'яко видаляючи ороговілі клітини епідермісу (кора білої верби - натуральне джерело саліцилової кислоти), вирівнює рельєф і покращує колір обличчя. Нормалізує діяльність сальних залоз, запобігає утворенню вугрового висипу і чорних крапок, освітлює, освіжає і тонізує шкіру, оберігає від зморшок, надає відновлюючу й антиоксидантну дію. Живить, пом'якшує, відновлює ліпідний баланс шкіри, сприяє синтезу колагену, прискорює процеси загоєння і регенерації пошкоджених тканин.

Активні компоненти: кора білої верби, біла глина, петрушка, деревій, калина, масло авокадо, масло чайного дерева , вітамін Е.

Насичена формула маски-інтенсив «Ензимна» запускає процес активної регенерації клітин, роблячи шкіру гладкою, пружною і сяючою. Фермент папаїн в її складі послаблює зчеплення рогових лусочок, дбайливо «розчиняє» омертвілі частинки шкіри, не травмуючи її, вирівнює рельєф, звужує пори, зменшує глибину зморшок, підвищує швидкість утворення нових клітин епідермісу, активізуючи процеси відновлення і відновлення. Активні інгредієнти засобу, серед яких антиоксиданти, вітаміни, масла, рослинні екстракти і кислоти, працюють в синергії, оновлюючи, зволожуючи і відновлюючи кожу.

Активні компоненти: вітамін С, масло солодкого мигдалю, ірландський мох, лактат натрію, молочна кислота, лецитин, соєві стероли, вітамін В3, соєвий гліцин, екстракт розмарину, пантенол.

Рекомендації: засоби –ексфоліанти можна використовувати цілий рік. У весняно-літній період обов’язково необхідно захисти шкіру сонцезахисним кремом з фактором не менше 30.

Випромінюйте молодість і красу разом з Irene Bukur!