Як захистити ВОЛОССЯ ВЛІТКУ?

Як захистити ВОЛОССЯ ВЛІТКУ?

Ультрафіолет призводить до того, що амінокислоти і кератин руйнуються. З цієї причини волосся часто втрачають колір і блиск, стає ламким. Щоб не допустить такої неприємності потрібно заздалегідь знати, які засоби допоможуть захистити його від пошкоджень.


Ситематичний догляд

У літній період потрібно регулярно доглядати за волоссям з впровадженням спеціальних засобів. Вони містять екстракти трав і плодів, масла, захисні фільтри і інші важливі компоненти. Такими засобами можуть стати сироватка "Оживляюча", бальзами для волосся "Відновлення", застосування яких дозволить збагатити волосся вітамінами і підготувати їх до інтенсивного впливу ультрафіолету.

Неможливо представить догляд за зачіскою в жарку погоду без зволоження. Засоби повинні містити рослинні масла: авокадо, оливкова, мигдальне або аргановое. Вони захищають волосся і шкіру голови від зневоднення. Також необхідно подбати про захист локонів від впливу солоної води або води з хлором.

Незамінним помічником у збереженні краси волосся є маска "Інтенсивне відновлення". Такі засоби можна наности щодня, а також після миття. Максимум уваги краще приділяти кінчикам. Вони страждають від ультрафіолету найбільше.

Після відпочинку на морі або після закінчення літнього періоду найкраще використовувати шампунь "Відновленя". Він містить велику кількість вітамінів і корисних речовин, що забезпечують блиск і пружність волосся, а також здоров'я шкіри голови. Найголовнішою властивістю є нейтралізація сухості.

Правила захисту

Як вже було сказано, регулярне миття, обробка косметичними засобами збагачує і захищає волосся. Але одним з принципових аспектів їхнього здоров'я і краси є правильне розчісуванні, укладання зачіски та інші обов'язкові дії.

Розчісування після купання в басейні або морі слід проводить дуже обережно від кінчиків до коренів, а перед цим потрібно обполоснути пасма чистою водою і дати висохнути природним способом. Так можна уникнути їх ламкості і випадання.

При відвідуванні пляжу або активному відпочинку на відкритому повітрі важливо НЕ забувати про головний убір. Він захистить волосся від знебарвлення і пересихання, а для тих, хто фарбує їх, допоможе уникнути зміни відтінку.

У спекотну погоду і на морі краще відкласти гарячий фен та плойку. Вони прискорюють руйнування білка, сприяють надмірної сухості, а значить, роблять волосся більш ламкими.

Після відпустки обов'язково потрібно підстригти кінчик. Це найкраще робити через 7-10 днів після повернення додому. За цей час необхідно дати волоссю максимум зволоження. Також до осені варто забути про засоби для укладання і фіксації. Вони не надають захисної функції, а лише «склеюють» пасма між собою.

Здорові і Шовковисті волосся влітку - це щоденний догляд іуважне ставлення до себе. Професійні косметичні засоби на рослинній основі допоможуть підтримати їх блиск і пружність.