Доглядати за комбінованою шкірою легко

Доглядати за комбінованою шкірою легко

Доглядати за комбінованою шкірою легко

Комбинированная кожа

Комбінований тип шкіри - самий примхливий. Ми розробили спеціальну косметичну програму Combi для нормальної та комбінованої шкіри, яка зробить вашу бьюті-рутину простіше та ЗРОЗУМІЛІШЕ.

Програма Combi Skin з ПРОБІОТИКАМИ и ПРЕБІОТИКАМИ -
це ЗБАЛАНСОВАНИЙ догляд для нормальної, комбінованої та проблемної
шкіри обличчя.

Регулює секрецію сальных залоз в Т-зоні

Звужує пори

Пом'якшує, заспокоює та вирівнює тон обличчя

Відновлює імунітет шкіри

combiskin

Візуальна діагностика стану шкіри нормального та комбінованого типу:

1)Шкіра щільна або нормальної щільності

2) Пори можуть бути розширені, особливо це помітно в Т-зоні

3) Найчастіше поєднує в собі ділянки жирної та нормальної або сухої шкіри, іноді має характерний жирний блиск на поверхні вього обличчя

4) Схильна до запалень, утворенню комедонов, присутності чорних цяток і прищиків, особливо напередодні критичних днів

5) Не схильна до передчасного старіння в зрілому віці

combiskin

ДІЙ ПОСЛІДОВНО!
Три ОСНОВНИХ етапи програми Kombi

1

Делікатне щоденне очищення та тонізація

Щоденне очищення — важливе завдання для власниць комбінованої шкіри з вираженою T-зоною, яким необхідно правильно і, що дуже важливо, м'яко очистити шкіру, не зашкодивши гідро-ліпідної мантії шкіри, знизити активність сальних залоз, попередити можливі висипання, при цьому не пересушити шкіру

Тонізація - обов'язкові крок у догляді за шкірою обличчя. Для нормальної і комбінованої шкіри потрібно використовувати тонік, який має виражену порозвужувальну, матуючу, заспокійливу дію.

ВИКОРИСТОВУЙ ДЛЯ ЦЬОГО:

√ель дл¤ умывани¤ "Balance"

Гель очищувальний "Balance" - якщо Ви володарка комбінованої, схильної до висипань шкіри.

√ель "Make-Uр Remover"

Гель "Make-Uр Remover" - якщо у Вас нормальна шкіра.

2

Якісне та своєчасне щоденне зволоження

Вранці: Використовуйте легкий, зволожувальний крем, який інтенсивно зволожує і добре всмоктується, не залишаючи жирної плівки. Вам потрібен крем, який звужує пори і зменшує блиск в Т-зоні, нормалізує роботу сальних залоз.

Ввечері: Вам потрібен більш живильний засіб, що забезпечує збереження здорової мікрофлори, відновлює імунітет шкіри і захищає шкіру від недосконалостей.

Утром и вечером: Не забувайте про шкіру навколо очей! Вона вимагає особливого догляду, адже ця зона дуже чутлива і найбільше піддається впливу зовнішніх факторів.

ВИКОРИСТОВУЙ:

3

Щотижневий інтенсив-курс для відновлення шкіри

Заключний етап програми Kombi складається з ТРЬОХ КРОКІВ, які здатні повністю замінити професійні очищувальні процедури у косметолога. Всього 1 раз на тиждень твоїй шкірі необхідно глибоке відлущування, очищення, зволоження та відновлення.

ВИКОРИСТОВУЙ ДЛЯ ЦЬОГО:

ГЛИБОКЕ ВІДЛУЩЕННЯ

Detox-скраб

Detox-скраб Отшелушивающий скраб Детокс с натуральными микрочастичками косточек мягко удаляет ороговевшие клеточки! Скраб уменьшает жирный блеск, очищает и сужает поры, придает ей матовый, ровный оттенок, при этом максимально тонизирует кожу, оказивает выраженный лимфодренажный эффект!

ДЕТОКС та ОНОВЛЕННЯ

ћаска Deep Cleansing

Маска Deep Cleansing Высокоэффективная каолиновая "маска красоты" для лица "Глубокое очищение" успокаивает кожу, бережно очищает, сужает поры, увлажняет, благодаря входящим всостав аллантоину, бисабололу, экстрактам гамамелиса, оказивает противовоспалительный, антибактериальный и бактерицидный эффекты

ЗВОЛОЖЕННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ

√ель-маска Mousturizing

Гель-маска Mousturizing Легкая гелевая увлажняющая маска максимально отвечает потребностям комбинированной кожи и содержит в составе уникальный улиточный секрет и пантенол - мощнейшие "регенераторы" для реактивной кожи, склонной к высыпаниям!

БУДЬ НАПОГОТОВІ!
Програма Kombi - найкраще рішення для комбінованої шкіри

combiskin

ЄВРОПЕЙСЬКІ СТАНДАРТИ ЯКОСТІ

Програма Kombi для нормальної та комбінованої шкіри розроблена спільно з лабораторією Infenetec (Іспания) и Mibelle AG (Швейцарія).

alcohol_free
gmo_free
sls_free
paraben_free
phosphate_free
cruelty_free